27.12.2007 г., 13:27 ч.

Пътят 

  Поезия » Еротична
737 0 8
 

ПЪТЯТ

Гали ръката ти

                  (...топла е)

aреолите ми тъмни.

                (... страхотно)

Гали заобленост мека.

         (Нека да бъда, нека...)

Спуска се надолу,

                        надолу...

Към Mons Veneris

                (не - оголен е...)

Потрепват пръстите ти леко.

Танцуват...

    (между адът съм и небето)

.......................

В гърдите напира дъхът.

Дъхът ми -

            сподавено- спазмен.

От гърдите изригва смехът.

Смехът ми,

        смехът ми,

            (оргазмен).

.......................

... плача.

© Бина Влади Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??