Животът е сън - казват
- път към всемирното.♥
Сън - често изплакан,
сред водните лилии.
Животът и сън да е,
крачим го с мигове
и те са си нашият
наниз от дишане.
♥Животът Любов е,
Любов е и вечното,
но често в омраза
прекършваме смисъла.
И после изгубени
него пак търсиме,
а той безконтурен
изтича през пръстите.
Животът сме ние, ♥
но чисти и искрени -
нетленна магия,
път, пълен със истини.
© Искра Радева Николова Всички права запазени