31.12.2010 г., 2:21 ч.

Пътят 

  Поезия » Философска
341 0 0

Времето ми изтича като пясък в ръката
Силата ми бавно потъва в земята
Продължавам по пътя си да вървя
Не знаейки защо съм тук и сега

има ли смисъл в живота ми
дали съм тук нещо да променя
или нищо няма значение
и за мен и за света...

Откъде идвам и накъде отивам
аз не усещам промяна в себе си
вътре в мен всичко е същото
и чувствата и моето мнение

Животът ми трябваше да бъде лесен
защото доброто винаги побеждава
Аз се научих да бъда човечен
а на това отговарят с омраза...

има ли смисъл в живота
може ли нещо да се промени
или нищо няма значение
вече и за мен и за света може би

скитам се по пътеки неясни
И вярвам че някъде там
ще открия отговор на въпросите
и истината е някъде там...

Поглеждам към звездите в небето
И търся верния път
истинския път към себе си
или възможния път към дома...

Има ли такъв на земята
който да ме отведе
до там където не умират мечтите
и всеки щастливо живее

© Сиско Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??