Пътят в Живота е за двама.
Къде си ти, отново пак те няма!
Защо отново пак си ти сама?
Това ли искаше, или не ме разбра!
А пътят е трънлив и труден в живота,
има много пречки и дори в Любовта.
Отново пусна моята, твоята ръка,
дали ще остане отново тя самотна.
А пътят в Живота е път за двама,
стигат кръстопът, грешката е голяма!
Грешка моя или твоя, но теб те няма,
пое другия път, другата посока хвана!
А пътят е за двама в любовта,мъж и жена,
две сърца, едно до друго, както някога!
В душите радост, усмивки на уста, мечта,
пътят е Един за двама, истината е това!
© Валентин Миленов Всички права запазени