15.07.2023 г., 12:45 ч.

Пътят 

  Поезия » Друга
201 1 1

Вървя по пътя, не съзнавам накъде.
Усещам, камъни пробождат моите нозе.
И клони подло удрят моето лице,
защот\' очите гледат звездното небе.

Ти накъде си тръгнал? - Себе си аз питам...
Живееш ли на този свят?
Не ме мъчете! - искам да извикам!
Но чуват ли ме моите звезди?...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??