Усмихваш се на грешки и провали...
И плачеш от щастливи мигове.
Държиш се строго с хората любими!?
На чуждите помагаш от сърце.
Все търсиш! Хора незаменими...
По хороскопи живота си редиш.
С приятели по план събираш.
Не смееш мигновенно да решиш
да сториш нещо щуро, откачено, диво...
Продали сме се за пари.
Със времето мечтите сме продали!
Децата учим да мълчат.
Дали и правилно това което правим?
Безлики хора да останем.
Живота си на пъзел да редим.
И от своето квадратче щастие да губим.
© Ангел Всички права запазени