5.02.2010 г., 14:05 ч.

Questo sono io... 

  Поезия » Друга
467 0 4

Това съм аз

и съм такава.

Оцелявам в реалността.

Всеки ден ме бута към ръба.

Това съм аз

с моите "но", "защо" и "обаче",

избождащи ми очите.

В мен е ноември,

замръзват снеговете.

Термометърът

не може да покаже градусите.

Твърде много числа има след минуса.

Това съм аз -

онази, която мълчи, щом ù се ще да извика;

онази, която мълчи, дори когато не трябва.

Това съм аз

с моите "не", "как" и "ако",

които ме изграждат като цяло.

Това съм аз

и съм такава.

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Италианският си е много як, също както заглавията на чужд език.
  • не..
  • Хубаво е да знаеш, че въпросите си ги задавам и аз,но извикай и ще ти олекне!
  • не разбрах защо е нужно не-българско заглавие.
Предложения
: ??:??