12.10.2010 г., 22:54 ч.

Раче 

  Поезия » За деца
1046 0 1


Татко днес хвана раче -

малко раче-осмокраче.

С осемте си малки крака

постоянно то си трака.

- Мъничко, червено раче,

ах, какво си ми глупаче!

Защо ходиш настрани?

Ще се спънеш - ще те заболи!

 

 

1998 г.

Елена

© Елена С Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хахаха - зарадва ме!
Предложения
: ??:??