30.12.2008 г., 18:59 ч.

Радост 

  Поезия » Друга
347 0 0
Всеки миг е рай!
Стани част от него!
Виждаш ли ангела в небето?
Пее той весели песни.

Почувствай свободата,
която дължиш на сърцето си
и нека добротата с теб се слее!

Не мисли за съдбата
като спомен стар!
Повярвай в бъдещето,
за да почувстваш Божия дар
!

© Дени Х-ва Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??