6.05.2007 г., 20:40 ч.

Радостно 

  Поезия
645 0 2
Радостно пиша, по детски дори
леко аз дишам и не ме боли.
Защото радост аз имам, малка и тиха,
със нея разкривам красотата на мига.

Тя е винаги там до мене,
радостта ми и опора дори,
във всяко, дори дъждовно, време
тя неизменно следи ме с очи.
Радост е тя - малка, но истинска
интересно, нали?
Радост - просто има инстинкта
и търпението до мен да седи.

Да, радост по детски е тя
и моя другарка,
истинска, добра,
моята немска овчарка.

© СинчецЪ ИвановЪ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??