Жени! И аз съм като всички вас,
и мене ме вълнува любовта!
Велика е като самите нас,
дори да е несбъдната мечта.
Такава е! И нека я приемем!
Да търсим обич в малките неща!
От нея смисъл за живот да вземем,
и да забравиме за свойта суета.
Дори и обич да не ви се дава –
не спирайте, обичайте до край!
Несподелената - и тя си заслужава;
с любов дори и Ада става Рай!
© Надя Уорендър Всички права запазени