2.09.2007 г., 14:49 ч.

Раждане 

  Поезия
474 0 7
Часовете се раждаха:
Като победа над нощта,
под форма на разлистено дърво,
сред накичена с аметисти зора,
като Слънце с усмивка игрива,
над равнина тюркоазена,
като препълнена кошница с рози,
изсипала цветове по пътя ни!

Часовете са:
Стъпката логична и неясна,
импулсивна и погрешна,
нелогична и лудешка!

Те понякога ни се присмиват,
но с верните свои стрелки,
най-важните истини изписват!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??