14.10.2007 г., 15:49 ч.

Ранена птица 

  Поезия
761 0 4

Летя като ранена птица,
незнайно накъде летя.
Навсякъде пак само тебе виждам,
от болката желая аз да се спася.

Разкъсана на хиляди парчета,
останала без дъх, без звук,
не виждам нищо и не искам друго,
а ти да бъдеш с мене тук!

Да ме докоснеш, да целунеш топло,
да разрошиш дългата коса,
да изтриеш пак лицето мокро
след многото сълзи във вечерта.

Бушува буря във душата ми,
но тебе не успя да те прогони.
Като пиявица си се забил в сърцето ми,
там винаги ще си, каквото и да стори
!

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??