26.08.2007 г., 0:22 ч.

РАНО Е 

  Поезия
657 0 13
 

 Рано е,

 твърде късно

 да се върнем по стария път.

 Мига утрото сънено

 и снежинки в косите блестят.

 Ние вече сме възрастни.


Рано е

да изтрием чертите си.

Можем само да помълчим,

да преглътнем, да повървим.

И с носталгия

да си спомним мечтите си.


Рано е

да заровим огнището.

Късно е да протегнем ръце.

Някой ден, може би, моето лице

ще е прошка, надежда и истина.

Някой ден.

Но е рано сега...

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??