26.06.2012 г., 9:01 ч.

Рано в неделя... 

  Поезия » Любовна
676 0 3

 

 

 

Рано в неделя...

                            на Е...             

 

Минахме нощта игриви

и се будим в утринта

скъпа, с малките лениви

жестове на нежността.

 

Ти се глезиш, пожелала

с ласките си да не спра

и да почнем от началото

пак  любовната игра.

 

В мързеливите неделни

в сънен унес часове

и целувките с пастелни

са и с нежни цветове.

 

Искам в топлата постеля

много обич да ти дам,

че е днес Света неделя,

а леглото ни е-  храм!..

 

Времето сега е спряло,

или спряло е почти-

галя младото ти тяло

и улавям се в мечти,

 

а мечтите са лениви

както всичко в тоя час

и потъваме щастливи

във неделната си страст...

 

д-р Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??