5.07.2023 г., 21:31 ч.

Рапър белобради 

  Поезия » Хумористична
311 1 1

                      "Дядо белобради ряпа взе да вади..."

 

 

Рапър белобради, рап за да извади,

хумор да намира, остър кат рапира,

 

римен речник хвана - думичка подбрана

в муза да запраща. Тя се не поклаща.

 

Рапърица млада види го, че страда,

дума си му честно, без да й е лесно:

 

"Не спасяват харни рими лъчезарни,

щом като на рапа смисълът е ряпа."

© Владимир Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Топ е. Успех от мен.
Предложения
: ??:??