6.04.2014 г., 18:59 ч.

Равносметка 

  Поезия » Любовна
470 0 2

 

 

Колко сълзи могат да понесат очите ни?

Интересен въпрос, нали? -

Питам се всеки ден и търпя лъжите ти!

Колко болка могат да понесат сърцата ни?

Не е ли много вече? -

Но ти си в ръцете ми, а си така далече!

Колко спомени ще мога да изтрия? -

Ако ти кажа сбогом!

Дали ще мога да открия - топлина в нечий дом!

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??