Колко сълзи могат да понесат очите ни?
Интересен въпрос, нали? -
Питам се всеки ден и търпя лъжите ти!
Колко болка могат да понесат сърцата ни?
Не е ли много вече? -
Но ти си в ръцете ми, а си така далече!
Колко спомени ще мога да изтрия? -
Ако ти кажа сбогом!
Дали ще мога да открия - топлина в нечий дом!
© Десислава All rights reserved.