20.08.2016 г., 0:00 ч.

Равносметка 

  Поезия
317 0 0

Равносметка

 

Най- лесно е да прегрешиш.

Със разума и със плътта.

И трудно, ако не простиш

и непростимите неща.

 

Ако, направил си това

и всъщност, си го осъзнал,

ще си отидеш с мисълта,

че не напразно си живял.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??