Aug 20, 2016, 12:00 AM

Равносметка 

  Poetry
294 0 0

Равносметка

 

Най- лесно е да прегрешиш.

Със разума и със плътта.

И трудно, ако не простиш

и непростимите неща.

 

Ако, направил си това

и всъщност, си го осъзнал,

ще си отидеш с мисълта,

че не напразно си живял.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??