Равносметка
Най- лесно е да прегрешиш.
Със разума и със плътта.
И трудно, ако не простиш
и непростимите неща.
Ако, направил си това
и всъщност, си го осъзнал,
ще си отидеш с мисълта,
че не напразно си живял.
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados