20 авг. 2016 г., 00:00

Равносметка 

  Поэзия
293 0 0

Равносметка

 

Най- лесно е да прегрешиш.

Със разума и със плътта.

И трудно, ако не простиш

и непростимите неща.

 

Ако, направил си това

и всъщност, си го осъзнал,

ще си отидеш с мисълта,

че не напразно си живял.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??