12.01.2020 г., 8:15 ч.

Равносметка 

  Поезия » Философска, Друга
787 1 0

Назад не искам да се връщам -

със миналото няма за какво да споря.

Мечти не ми останаха за бъдещето -

оклюмали са вехти на простора.

Едничко ми остана, ти, мое

най-невзрачно настояще.

И в тази сива, мрачна сутрин,

ела отново да се запознаем

и някак да опитаме

щастливи да живеем

заедно.

© Светла Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??