28.12.2007 г., 21:53 ч.

Равносметка 

  Поезия » Друга
682 0 13
 

РАВНОСМЕТКА

 

 

В живота си много раздавах,

в живота си много и вземах,

продавах, купувах и падах,

по трудни пътеки поемах.

 

Огън бях, най-мощна стихия,

от вулкан се превръщах в зора,

под луната  кат вълчица виех

и глутница бях за себе си зла.

 

И птица бях с непокорни криле,

смел орел в небе непознато,

препускащ мустанг със силни нозе,

вихър бях в червеното лято.

...

 

Уморих се да бъда различна.

Искам просто да бъда жена!

Искам просто да бъда обичана!

Искам за тебе да бъда една!

 

03.12.2007 merigold

© Мери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??