след скромна редакцийка...
Нежелани последствия
От неочаквани бедствия
Безплодни напътствия
Към бездънни отверстия
И отново прекрасни сме,
Прекрачвайки храма
И безгласно си гаснеме
В нашта тиха измама.
Исках да ти кажа: Обичам те!
Но няма...
© Тома Кашмирски Всички права запазени