30.12.2020 г., 9:45 ч.

Равновесие 

  Поезия » Гражданска
252 1 1

 

Всеки идва сам на този свят,

после сам от него си отива.

Дали си беден или си богат

съдбата е еднакво милостива!

 

Живот охолен - яхти и жени,

безкраен лукс, но празни са душите!

Един за залък хляб благодари,

а друг богатство плаща със сълзите!

 

Любов не се купува със пари!

Щастието, радостта в сърцето!

С пари не се купуват и мечти!

Всички ще са равни на небето!

 

Всеки своя дял ще си плати

за всичко сътворено на земята!

Всевишният за всеки ще реши

на кого къде ще е душата!

 

29.12.2020 г.

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??