27.05.2014 г., 18:47 ч.

Равновесно 

  Поезия » Философска
316 0 2

Подтиснати изригват цветовете.
Засъхнала, палитрата умря.
Навън танцуват страховете.
Сълзи цъфтят като цветя.

Така прекрасно е да чувствам.
Любов и смях, и болка, и тъга.
Живея - всеки ден избухвам,
реално във усещанията горя.

Фокусирам, център и баланс.
Ще издържа определено време...
Моля се и вярвам в моя шанс -
спокойствие душата да обземе...

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • !!! много малко народ има тук... странно
  • "Моля се и вярвам в моя шанс -
    спокойствие душата да обземе..."

    Имаме го шанса.

    Хубаво послание, Красимир!
Предложения
: ??:??