16.09.2013 г., 19:20 ч.

Раят ни е тук 

  Поезия » Любовна
509 0 7

Ела сега да те прегърна

и нека да настъпи мрак.

С целувката луна ще върна

и тя да ни посвети пак.

 

И нека под луната жълта

да се полюбиме със жар.

В душите бързо да нахълта

небесният и звезден чар.

 

Далечните ни две звездици

над нас доволни да трептят.

От твойте бляскави къдрици

те цяла нощ да не заспят.

 

И ранно утро да ни види

прегърнати един във друг.

С усмивка то да ни завиди,

че още сме във рая - тук.

 

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??