10.09.2017 г., 11:09 ч.

(раз)съждение 

  Поезия » Философска, Друга
679 4 12

Разсъмва се над всички страхове.

Едни заспиват, други се разбуждат.

Опитват се да свържат две и две

в подредбата, която им е нужна.

 

Успеят ли, ще придобият власт

над онова, с което се сражават.

Те по-добре от всекиго от нас

умеят с лекота да разсъждават.

 

Един за всички, всички за един

и до един покриват се със слава.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??