20.10.2005 г., 17:57 ч.

РАЗБЕРИ МЕ, ОБИЧАМ ТЕ 

  Поезия
1805 0 2

Със сълзи опитах да изтрия
горчилката от моето сърце.
Със слънчев лъч опитах да изтрия
от моя спомен - твоето лице.
Ти не разбра. Дори не се опита
в мене да потърсиш любовта.
Не я откри, тя остана скрита -
да гори в неизредените писма.
Отне ми силата да те забравя.
Да залича смелостта в своя ден.
И всеки миг безмилостно повтаря,
че ти живееш някъде във мен.

© Десислав Динев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубаво, момче! Жалко, че тъжен е поводът за написването на такъв стих!
  • супер,много е нежно и мило,и тъжно
Предложения
: ??:??