2.05.2009 г., 9:45 ч.

Разбирай се с нея - попфолк 

  Поезия » Любовна
547 0 5

 

Разбирай се с нeя

 

 

Разбирай се с нeя... Аз тръгвам!

И без друго отдавна си сам...

Не, че бързам, но пак се прегъвам,

този път е от болка и срам.

 

Може би е, защото се клехме

или някой те спря уморен.

Може би любовта бързо вехне

след най-топлия пролетен ден.

 

Не тъгувай преди да отминеш,

прегърни ме така, променен.

Ти не знаеш кого да обикнеш.

Аз сънувам, че пак си до мен.

 

И е чуждо, и някак си глупаво.

И е грешно, и много боли.

Всичко ново е старо и минало.

И е страшно, когато  гори...

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??