1.07.2015 г., 20:55 ч.  

Разбито приятелство 

  Поезия » Философска
345 0 2

Къде отиде нашето доверие?

Къде отиде заклетото поверие?

Защо разби се нашето приятелство?

Защо показа се нежеланото предателство?

 

Разбито приятелство, това ли трябва да остане?

Не, не го желая, нека бремето ни да престане.

Приятелството искам да си върна,

и със силна обич пак да те прегърна!

 

Нека приятелството да си върнем 

и отново двама с теб към разбирателство да тръгнем!

Моля те, отново ти прости ми.

Ако грешка пак направя, за миналото припомни ми.

 

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??