8.01.2012 г., 22:51 ч.

Разбито сърце 

  Поезия » Друга
433 0 1

           РАЗБИТО СЪРЦЕ

Привечер, с желание да те прегърна,

намирам писмо, оставено от теб -

ти си заминала далече,

поела си по своя собствен път.

Мислите ми, пропити от болка,

душат ме като в парещ огнен кръг.

Времето безкористно зацикли,

в миг болезнен - напускайки живота мой.

Сърцето ми болнаво не се оправи,

все за теб копнее с рани незарастващи.

Дълго ще скърби още, докато разбере -

разбитото сърце пак ще обича.

© Хабил Аксеров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??