Jan 8, 2012, 10:51 PM

Разбито сърце 

  Poetry » Other
432 0 1

           РАЗБИТО СЪРЦЕ

Привечер, с желание да те прегърна,

намирам писмо, оставено от теб -

ти си заминала далече,

поела си по своя собствен път.

Мислите ми, пропити от болка,

душат ме като в парещ огнен кръг.

Времето безкористно зацикли,

в миг болезнен - напускайки живота мой.

Сърцето ми болнаво не се оправи,

все за теб копнее с рани незарастващи.

Дълго ще скърби още, докато разбере -

разбитото сърце пак ще обича.

© Хабил Аксеров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??