9.05.2007 г., 23:03 ч.

разбито сърце 

  Поезия
562 0 1

Eдно сърце, разбито в нощта
те вика без глас в тишината,
но кой го чува, то разбито горкото
тупти с нежни трепети любовни
от горчиви спомени отровни.
Нима то това заслужи -
да го захвърлиш
така, сякаш нищо ти не помниш,
колко обич и топлина ти даде то,
колко страдание и мъка изживя то,
онзи ден, когато ти му каза сбогом,
а то се разкъсваше и те молеше
през сълзи да останеш ти!!!!

© Санди Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??