Нечий личнопространствен праг
прескочилият става враг,
изпълняващ длъжност бивш брат.
Понякога твой
зачева грях мой.
Светът надменен
е непотребен,
понеже вреден.
Сигурност е несигурна,
несигурност е сигурна.
Всяка карма
е аларма
за измама.
© Стефан Василкин Всички права запазени