29 июн. 2024 г., 09:16

Разближен 

  Поэзия » Эпиграммы
25 0 0

Нечий личнопространствен праг

прескочилият става враг,

изпълняващ длъжност бивш брат.

Понякога твой

зачева грях мой.

Светът надменен

е непотребен,

понеже вреден.

Сигурност е несигурна,

несигурност е сигурна.

Всяка карма

е аларма

за измама.

© Стефан Василкин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??