4.10.2023 г., 9:09 ч.

Разчупване на стандарта 

  Поезия » Философска
194 2 8

РАЗЧУПВАНЕ НА СТАНДАРТА

 

Купонът свърши, наиграх се,

не ми е повече до смях.

Слава, злато или щастие –

да трупам даже не успях?

 

Изтече срокът ми на годност,

а договор не виждам нов.

Дарих ви думи медоносни – 

които писах със любов.

 

Те може пътник да нахранят,

на топло да го приютят,

да излекуват стари рани,

портал да са към таен свят –

 

където няма политици,

стандарт в обществения ред,

където всички се обичат

и нищичко не щат в ответ.

© Валентина Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??