7.02.2010 г., 13:29 ч.

Разцъфтяла красота 

  Поезия » Друга
595 0 4



                                                      На кака, послучай 30-ия ù рожден ден. :)


Жена в разцвета си сега,
когато в трийстата година
от тебе блика красота.
А тялото ти е градина

с уханни райски плодове.
Узряло пръска аромати
и без да знаеш откъде,
привличаш всички непознати.

А тайна няма във това,
че вече истинска жена
откривам в твойто съвършенство.

Красива като утринта,
загадъчна като нощта,
във теб е цялото блаженство.
 



© Стефка Крушарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??