27.08.2007 г., 14:29 ч.

Раздадох се 

  Поезия
625 0 4

Пропилях любовта си,
със шепите хвърлях на
бездарни, дори незаслужили.
Пропилях нежността си,
раздавах на всеки,
а на мен никой нищо не даде.
Пропилях и душата си,
молеща всеки по пътя за малко
любов.
И какво от това, че разбивах
сърца, с това никога щастлива не бях.
Какво ми остава сега?
В борба ще живея,
оттук насетне сълзи няма да лея
и без това на половина съм вече.

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??