8.07.2024 г., 10:59 ч.

Раздели ни дъждът 

  Поезия » Любовна
124 0 4

  Раздели ни дъждът

 

Раздели ни дъждът

и пред нас той постави преграда,

занемя вън светът,

а капчукът се спусна по нашата сграда.

 

И сърцето разбра

да не чака във нощите дълги,

да се вслуша в дъжда,

който вятърът дълго ще гони.

 

Всеки спомен във мен

ще извиква в душата ми тебе

и ще чака нов ден

да отхвърли отминало време.

 

Със зората отвън

неродена любов ще изгрее

и след краткия сън

със гласа ти любим ще се смее.

 

           Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??