24.07.2008 г., 13:19 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
947 1 3
На сбогуване казвам "Обичам те".
Не мога "сбогом" да изрека.
Ти заставаш пред мен, усмихваш се.
Аз, изтръпнала, протягам към теб ръка...

Не те достигам, тръгвам и отново връщам се.
Не мога да те напусна, не и сега.
Ти пак се усмихваш, аз пак обръщам се.
Не мога без теб напред да продължа...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??