Jul 24, 2008, 1:19 PM

Раздяла 

  Poetry » Love
915 1 3
На сбогуване казвам "Обичам те".
Не мога "сбогом" да изрека.
Ти заставаш пред мен, усмихваш се.
Аз, изтръпнала, протягам към теб ръка...

Не те достигам, тръгвам и отново връщам се.
Не мога да те напусна, не и сега.
Ти пак се усмихваш, аз пак обръщам се.
Не мога без теб напред да продължа...

© Тайнствената All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??