18.07.2008 г., 20:07 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
742 0 7

Трясъкът на тежката врата,
сълзите ронени след това
мистерия, една загадка,
достатъчно, прости ми, стига.

Две души в различни светове,
всяка със своите грехове,
две очи, молещи за прошка,
но май на всичко сложили сме точка.

Спомени след тежката раздяла
за любовта нанейде отлетяла
без теб, без мен, един без друг,
ти натам, а аз оставам тук.


                                15:45ч
                                 18.07.08

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??