20.01.2006 г., 21:18 ч.

Раздяла 

  Поезия
928 0 9
Неизбежно е..настъпва и раздяла
и тогаз сърцето се разкъсва!
Нараняваме се много,
нещо любовта прекъсна...!

Зная...ще те помня вечно,
тихомълком ще ридая до зори.
Незнам дали е грешно,
но те чакам и боли!

Знам ще има много други,
ще ми дават обич,топлина...
но зашо са ми,кажи ми?
Щом аз чувствам само ледина!

Знаеш ли...греших безкрайно,
за тъгата ми у мен е таз вина.
Ще се моля вечер тайно,
пак до тебе да заспя!

Искам целият ти свят да преобърна,
ще се боря да се върнеш пак при мен...
Ще сторя всичко!Ще те върна!
Да си само и единствено за мен!!!

20.01.2006г на Райчо

© Милица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??