16.12.2011 г., 18:13 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
654 0 1

            Раздяла

 

По улицата със затаена болка,

държа те за ръка.

Очите ми за плач напират, 

продължавам да вървя.

 

От днес реши да сме в раздяла,

в другиго да олицетвориш любовта.

Със смирена усмивка на лицето,

и с болка в сърцето те изпратих.

 

Любовта е саможертва зная,

нека ти бъди щастлива.

Моята жертва е нищожна,

нека ти бъди тази.

 

Ала някой ден.........

разбереш ли, че си сгрешила.

Мене няма да ме има,

ще съм друг и няма да ме искаш.

 

Но помни, че някога съм те обичал,

вричал съм се в безброй звезди.

Вечер ми беше последна тревога,

сутрин първа радост.

© Хабил Аксеров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??