2.12.2011 г., 13:30 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
620 0 3

РАЗДЯЛА

Прощавам се със теб и с твоите очи.

Не казвай нищо на раздяла,

само болката остава.

 

Остава споменът по хубавите дни

отминали, но спомняш си, нали...?

Два огъня горят във мене,

два огъня на Рая и на Ада.

 

Горя във пъкления огън

и изгарям от любов по тебе.

Последен зов отправил съм към теб.

Последни думи казвам на раздяла.

 

Не казвай нищо... замълчи,

слушай как дъждът шуми.

 

Рикардо Дакар

17/10/1991 Варна

© Рикардо-Дакар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??