16.09.2016 г., 15:19 ч.

Раздяла 

  Поезия » Любовна
430 0 1

Ветровете на времето ни разделиха,

но това не може моята любов към теб да спре,

aз все още теб милея и обичам,

усещам как по теб ще плаче вечно моето сърце.

 

Сега пръстта гроба ти покрива,

стенания и жални думи в пространството ехтят,

очите – замъглени, а душата е разбита,

сърцата наши дълго време ще болят.

 

Боли ме, не ще да го отричам,

не мога с тебе да се разделя,

обещавам, аз вечно тебе ще обичам

и тебе ще последвам във смъртта.

 

В света отвъден ще отида,

ще следвам твоята следа,

ще те намеря и със теб ще бъда, дори отвъд смъртта.

© Катерина Лулф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силната обич продължава и след смъртта. Раздялата е временна, но само бог решава кога ще го последваш. Поклон!
Предложения
: ??:??