22.03.2006 г., 10:56 ч.

РАЗДЯЛА 

  Поезия
888 0 6

    РАЗДЯЛА




На заник слънце,

там... в снега стоя!

Загърбил съм студа,

обърнат съм на юг.

 

 

Гледам...  душата ми

с  нарамени  дисаги...

Крачи към България!

С  поглед я изпращам.

 

 

Дори не се обърна

“Сбогом” да ми каже!

А, студа отвсякъде тежи,

отвратително подмолен.

 

 

Потрих ръцете си,

вледенени в мразá.

Загледах я в гръб отново,

и тъжно не ми е даже!

 

 

 

.   .   .

Ivaylo Atanassov

21.03.2006  (17.45 h)

Senftenberg - Germany

© Ивайло Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??