20.12.2022 г., 9:21 ч.

Раздяла 

  Поезия » Свободен стих
266 1 0

Да се разделим?

Добре.

Но нека да е

през средата.

И тогава

ти вземи

лявата ми половина,

аз ще взема

твоята

и така 

сърцето ти

най-после

ще е мое.

© Юнеско Чомски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??